Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla Hem

Presentreklam Profilkläder Företagsgåvor Friluftsliv Golf Miljö Kontor Pennor Express Lekfullt Minnen
Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla
Email.png

E-postadress

BlyertsI-5.jpg

Nyheter

Under denna rubrik kommer du med jämna mellanrum att kunna läsa nyheter som rör vårt sortiment eller vår verksamhet. Det kan handla de pågående kampanjerna, som de vi har aktuella för våra USB-minnen Kampanj Twist och Displaysystem, eller produktnyheter som reklampennan Clio Silver. En kort notis kring varje nyhet finner du intill respektive rubrik.

loading.gif
loading.gif

Ny Huvudbonad - Det viktigaste sitter på axlarna!

Nytt sortiment från TreandEagle som erbjuder stort utbud av huvudbonader som skyddar såväl till sommar som till höst och vinter. Passa på att ligga steget förre dina konkurrenter genom att beställa före alla andra. Just nu kampanj på tre olika modeller med mängder av standardfärger - brodyr eller vävd etikett ingår i priset!

Läs mer»

loading.gif

Nytt Sortiment - Profilkläder, Skjortor, Jackor & Sweatshirts

Vi har glädjen att presentera nytt sortiment från MarinAlpin som innehåller ett rikligt utbud av ytterkläder som skyddar i såväl vind som regnväder. Vi passar även på att ta in en ny kollektion av skjortor från Derby of Sweden som håller hög kvalitet till attraktiva priser. För dig som snabbt behöver t-shirts, sweatshirt eller jackor rekommenderar vi en titt i vårt utbud från Graphix samt No Problem.

Läs mer»

loading.gif

Alla Hjärtans Dag - De flesta mår bra av lite omtanke!

Inför Alla Hjärtans Dag den 14 februari erbjuder vi sockrade Geléhjärtan i hjärtformad ask från Aroma. Välj mellan fyra olika leveransstorlekar. Beställ genom att klicka här och fyll i dina önskemål. Kom ihåg att vi måste ha din beställning före den 10 februari för att kunna leverera på Alla Hjärtans Dag!

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev Januari - Gör en investering för framtiden - välj grönt

Ge mer och ta mindre. Med detta ställningstagande har vi sedan tidigare en kollektion med smarta och miljövänliga produkter. Produkter som inte bara sparar energi och vatten utan även sparar pengar åt användaren. Enkla vardagslösningar med stor inverkan på vår miljö!

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev December - Gåvan de allra flesta väljer

Joyful Giftcard är en enkel lösning och den perfekta presenten där mottagaren själv får välja sin gåva. Med Joyful Giftcard gåvokort kan du göra alla anställda och kunder nöjda med samma gåva. Efter att du har beställt dina gåvokort levereras de tillsammans med kuvert inom två dagar. Joyful Giftcard finns i två valörer, Gåvokort I och Gåvokort II.

Läs mer»

loading.gif

Bokmärke

En mjuk samt vikbar magnet som är utomordentlig att använda som bokmärke, sitter stadigt och ramlar inte av när boken exempelvis ligger i väskan. Fototryck, firmalogotyp eller reklambudskap i 4-färgs CMYK eller Pantone ingår. Bokmärkets tjocklek är 0,85 mm och består av en mjuk magnetmatta på insidan.

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev September - Tro inget annat - detta är avgörande för en lyckad aktivitet!

För att Ni ska få ut så mycket som möjligt av Er aktivitet är det viktigt att Ni planerar den i god tid. Utse någon som är ansvarig och som har huvudansvaret för aktiviteten. Låt sedan denne involvera de andra som ska vara med i planeringen. Sätt upp en tidsplan för när saker och ting ska vara färdiga. Tänk dessutom på att man ofta har ett bättre förhandlingsläge om man är ute i god tid, exempelvis vid platsbokning för en mässa eller utställning, eller hotell och boende.

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev Augusti - Är marknadsavdelningen rustad inför hösten

Efter regn kommer som bekant sol – men också tvärtom. Vi går onekligen mot höst och mycket ska hinnas med och ordnas innan året är till ända. Funderar Ni på en riktigt bra reklamprodukt inför hösten kan ett paraply mycket väl vara just det ni söker. Med firmans logotyp eller ett reklambudskap finns det få reklamprodukter som kan konkurera med paraplyet om visuell uppmärksamhet!

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev Sommar - Trevlig design, klimatsmart och annorlunda!

Medvetenhet om miljön är en stor del av vårt vardagliga liv i hemmet. Miljövänliga reklamprodukter är en utmärkt möjlighet att upplysa om att ert företag tar ansvar för miljön. Vi erbjuder en omfattande kollektion av miljövänliga profilprodukter. Alla produkter bidrar till ökad medvetenhet och i längden en bättre miljö.

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev Påsk - Gör en investering för framtiden - välj grönt

Ge mer och ta mindre. Med detta ställningstagande lanseras nu en ny kollektion med smarta och miljövänliga produkter. Produkter som inte bara sparar energi och vatten utan även sparar pengar åt användaren. Enkla vardagslösningar med stor inverkan på vår miljö!

Läs mer»

loading.gif

Golfnyheter

Valet av reklamplats har stor betydelse för ditt företags framgång. Så tveka inte över att märka dina golfbollar med företagets logotype! Allt fler väljer Titleist, oavsett om det finns pengar att tjäna eller inte. Men även andra, exempelvis Callaway Golf har ett antal intressanta nyheter, liksom Pinnacle Gold som har fått en uppdatering.

Läs mer»

loading.gif

Nyhetsbrev Mars - Varför är vissa företag mer framgångsrika än andra

Framgångsrika företagare Har en Vinnande Attityd! Definiera vad framgång innebär för Ert företag. Var och en av oss har olika syn på framgång. Skapa en mental bild av vart Ni är på väg och det företag Ni vill vara. Ta reda på om det finns några negativa tankar som kan sätta käppar i hjulet för Er resa. Rensa bort dem!

Läs mer»

loading.gif

Bokmärke

En mjuk samt vikbar magnet som är utomordentlig att använda som bokmärke, sitter stadigt och ramlar inte av när boken exempelvis ligger i väskan. Fototryck, firmalogotyp eller reklambudskap i 4-färgs CMYK eller Pantone ingår. Bokmärkets tjocklek är 0,85 mm och består av en mjuk magnetmatta på insidan.

Läs mer»

loading.gif

Drycktillbehör

Inte så sällan ligger reklameffekten i att överraska sina intressenter! Vi har samlat några annorlunda produkter och tillbehör som hör drycken till. Vad sägs om Glasunderlägg som Ni kan göra helt unika för Er verksamhet. Eller varför inte ta fram Sugrör och Drinkpinnar med firmans logotyp eller reklambudskap för kommande kampanj.

 

Läs mer»

loading.gif

Flasköppnare

Att välja en Flasköppnare som reklamprodukt är inget ovanligt! Särskilt med tanke på att de inte är särskilt kostsamma eller tar något större utrymme i anspråk. Numera har dessutom designavdelningarna varit kreativa när det gäller att hitta spännande former eller öppnare som har flertalet funktioner.

Läs mer»

loading.gif

Glas

Att vi idag använder olika Glas för olika typer av dryck är ingen stor nyhet. Däremot har vi på senare år vant oss vid att dricka även varma drycker ur glas, vilket ger en fördel för glaset framför traditionella muggar. Att pryda fikarummet eller konferensen med egna glas och firmans varumärken är numera både vanligt och smart marknadföring,

Läs mer»

loading.gif

Isskrapor

En mycket prisvärd och uppskattad reklamprodukt, med bra reklamytor som är svåra att missa. Bilar finns det gott om och sällan har vi sådan väderlek att den inte pockar på Isskrapornas uppmärksamhet. Vill du nå dina intressenter med en enkel reklamprodukt som garanterat kommer till nytta - då är isskrapan ett väldigt bra alternativ.

Läs mer»

loading.gif

Muggar

Att pryda fikarummet med snygga Muggar med företagets logotyp vittnar ofts om att man är nogrann med sin marknadsföring. Att det dessutom ger gäster och besökare en känsla av ordning och reda, är såklart en extra bonus. Har Ni kaffemaskin på firman så tänk på att Ni mäter höjden så att muggen Ni handlar också kan användas i Er maskin.

Läs mer»

loading.gif

Nyckelringar

En reklamprodukt som utvecklats till att vara till större nytta än att enbart samla våra nycklar på plats! Nyckelringar har, förutom firmalogo eller reklambudskap, även färg, form samt flera andra funktioner. Titta till Greenfork som förutom nyckelring, hjälper dig lösa ut en kundvagn och senare på kvällen ordnar till nedslagsplatserna på golfrundan.

 

Läs mer»

loading.gif

Paraplyer

Paraply, paraflax eller regnskärm är en anordning som skall skydda från regn och består av en hopfällbar skärm med handtag. Numera är paraplyet en ganska naturlig accessoar och dessutom en mycket uppskattad reklamprodukt. Inte minst därför att logotyp eller reklambudskap sällan går att ta miste på, åtminstone då paraplyet är i uppfällt läge.

 

Läs mer»

loading.gif

Reflexer

Ett utmärkt sätt att synas - såväl för de som vill få ut sitt budskap som för de som är bär dem - är att använda sig av reflexer. Dessa finns både som mjuka och hårda, i fluorgult eller vitt reflexmaterial. Man kan även skapa sin egen reflexdesign. Ladda gärna hem vårt mallbibliotek som inspiration eller för att använda någon av de befintliga mallarna.

Läs mer»

loading.gif

Solcellsdrift

Sällan har väl våra klimatfrågor varit så högintressanta som just nu. Vi tror att flertalet reklamprodukter kommer att vara särskilt välkomna om de, förutom bra reklam, också tar god miljöhänsyn. Under vår rubrik Solcellsdrift kan du förvänta dig att hitta produkter som både är trevliga och klimatsmarta, se bara på vår Solcellsladdare!

Läs mer»

loading.gif

Sportflaskor

Har vi någonsin varit mer aktiva än vad vi är nu och har varit de senaste åren - troligtvis inte. Att sund kost och lagom med motion samt en eller annan fritidsaktivitet ger, om inget annat, ett stort välbefinnande, är de flesta överens om. Med en Sportflaska som reklamgåva behöver du inte vara orolig över nyttan eller att mottagare blir besviken.

Läs mer»

 

Samtliga priser presenteras exklusive moms om inget annat anges.
Priser och specifikationer kan ändras utan förbehåll.

IdeasOnLine är en kreativ leverantör av profilkläder, presentreklam och företagsgåvor.
Copyright © 2019 IdeasOnLine. Alla rättigheter förbehålls.

 

Dela |

valid-rss-rogers.png feed-icon-28x28.png