Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla Hem

Presentreklam Profilkläder Företagsgåvor Friluftsliv Golf Miljö Kontor Pennor Express Lekfullt Minnen
Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla
Email.png

E-postadress

BlyertsI-5.jpg
loading.gif

Golfnyheter

Valet av reklamplats har stor betydelse för ditt företags framgång. Så tveka inte utan märk dina golfbollar med företagets logotype! Aldrig förut har det funnits så många spelare som väljer att spela på en Titleist boll, oavsett om det finns pengar att tjäna eller inte. Det märks inte enbart på touren utan också på den väldigt stora efterfrågan som finns på marknaden. Även Callaway Golf har ett antal intressanta nyheter liksom att evighetsbollen Pinnacle Gold har fått en uppdatering.


​​

Titleist New Pro V1

New Pro V1 är en vidareutveckling av den framgångsrika Pro V1-modellen som är det självklara valet för många av världens bästa spelare. En 3-delsboll som har förbättrats med såväl jämnare och längre bollflykt från tee som ännu mer känsla på och runt green. Pro V1 passar bäst till den bättre spelaren.

Läs mer»


Titleist New Pro V1x

New Pro V1x är en förbättrad version som redan är ett givet förstahandsval för de flesta av världsstjärnorna. En 4-delsboll med ny konstruktion som ger lägre spinn för att maximera längden, samtidigt som den bibehåller den fina känslan på och runt green. Passar bäst till den bättre spelaren som slår hårt på bollen.

Läs mer»


Titleist Nya NXT Tour

En ny tredelsboll med en mjuk, stor dual-core för längre slag och en mjukare känsla. Det mjuka, tunna Fusablend® skalet optimerar spinntalet och ger golfspelaren bättre kontroll, framförallt runt green. Nya NXT Tour riktar sig främst mot medel till låg hcp spelare.

Läs mer»


Titleist Nya NXT

Nya Titleist NXT är en tvådelsboll som har en solid högenergikärna och ett jonomerskal som genererar ett lägre spinntal vilket skapar längre och rakare slag. NXT bollen är utvecklad för alla golfspelare som söker extrem längd men ändå vill bibehålla mjukheten i närspelet.

Läs mer»


Titleist Nya DT SoLo

Titleist DT SoLo är en ny tvådelsboll som riktar sig mot golfspelare med lägre svinghastighet som söker längd i slagen men med en fantastisk känsla. Ett mjukt skal och en mjuk solid kärna gör att just dessa egenskaper framhävs. Andra fördelar är bra närspelskontroll och slitstarkt skal.

Läs mer»

 

Samtliga priser presenteras exklusive moms om inget annat anges.
Priser och specifikationer kan ändras utan förbehåll.

IdeasOnLine är en kreativ leverantör av profilkläder, presentreklam och företagsgåvor.
Copyright © 2019 IdeasOnLine. Alla rättigheter förbehålls.

RedCloud.png

Dela |

valid-rss-rogers.png feed-icon-28x28.png