Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla Hem

Presentreklam Profilkläder Företagsgåvor Friluftsliv Golf Miljö Kontor Pennor Express Lekfullt Minnen
Nyheter Affärsidé Aktuellt Kontakt Handla
Email.png

E-postadress

BlyertsI-5.jpg

Aktuellt

Här presenterar vi aktuella händelser för respektive huvudområde och sådant som du som kund hos oss har nytta av att känna till. På IdeasOnLine har vi alltid ett antal pågående aktiviteter. Vi besöker PSI Düsseldorf, Tyskland där vi letar efter intressanta nyheter inom reklam och profilprodukter, likaså är vi på PRomotion EXPO Jönköping. Nyheterna kommer vi att presentera under rubriken Nyheter efterhand som de finns tillgängliga för leverans.

loading.gif
loading.gif

Nyhet Reklamgodis till Receptionen, Era Event & Mässutställningar

Reklamgodis med eget tryck är ett svårslaget dragplåster på event och mässor. Vill man locka till sig mycket uppmärksamhet och besök - då är reklamgodis vårt bästa tips! Karameller, kolor, tablettaskar, klubbor eller varför inte egna Dextrosol paket för att bli garanterat pigg och glad. Bläddra i vår online katalog för att hämta inspiration!

Läs mer»

loading.gif

Nyhet Allt du behöver veta om ekologiska reklamprodukter

Biologiskt nedbrytbara produkter måste kunna återföras till naturliga beståndsdelar av miljön. Att någonting är Komposterbart innebär att det består av organiskt material som kan brytas ned. PLA är är gjort av stärkelserika plantor som majs och sockerbetor. PLA är biologiskt nedbrytningsbart och komposterbart. PLA är också mer hållbart än plast!

Läs mer»

loading.gif

Nya Golfbollar

Aldrig förut har så många spelare som nu valt att spela på en Titleist boll, oavsett om det finns pengar att tjäna eller inte. Det märks inte enbart på touren utan också på den väldigt stora efterfrågan som finns på marknaden. Även Callaway Golf har ett antal intressanta nyheter liksom att evighetsbollen Pinnacle Gold har fått en uppdatering

Läs mer»

loading.gif

Ny Kampanj

Medialösningar som gör det möjligt för företag och organisationer att nå sina målgrupper väldigt smidigt. Samtliga mediadisplayer är bärbara, användarvänliga och kan med fördel användas i kombination med andra medialösningar. Detta ger marknadsansvariga god kontroll över sin marknadsföring och varumärkesprofilering.

Läs mer»

loading.gif

Nya produktkataloger

Ta en titt bland årets nya kataloger! Här finner du mängder av nyheter samt inspiration som underlättar din planering för årets reklaminköp. Välj ut din favorit bland de online kataloger som IdeasOnLine representerar. Bland flera andra Xindao Eco med ekologiska produkter eller varför inte Xindao Good Stuff, för dig som vill göra en extra bra affär.

Läs mer»

loading.gif

Presentreklam

Här hittar du det mesta och bästa inom just Presentreklam. Eftersom många produkter kan presenteras såväl som presentreklam som produkter i ett annat huvudområde, kommer du också att kunna hamna på andra intressanta delar inom IdeasOnLine. Men du hittar alltid länkarna till respektive huvudområde överst på vår webbplats.

Läs mer»

loading.gif

Profilkläder

Inom huvudområdet Profilkläder har vi samlat bra och vettiga textilier för personal och Era medarbetare. Här finner du också Badlakan, Kepsar, Mössor och Skjortor. Ska Ni snabbt ta fram en enkel och visuellt uppmärksammad profilprodukt, rekommenderar vi att Ni tar en närmare titt på Pikétröjor eller T-shirts.

 

Läs mer»

loading.gif

Företagsgåvor

Bland Företagsgåvor är det egentligen bara fantasin som sätter begränsningar. Vi har dock valt att samla sådant som vi tror kan gälla generellt för de flesta verksamheter. Och vi vill gärna rekommendera en bekantskap med våra Köksartiklar samt massor av spännande produkter under området för Elektronik.

 

Läs mer»

loading.gif

Friluftsliv

Som namnet säger så handlar huvudområdet Friluftsliv mycket om utomhusaktiviteter. Vi slår gärna ett extra slag för våra Reflexvästar, som är en mycket billig försäkring för såväl unga som gamla. Vidare får du gärna bekanta dig med våra Cykelsadelskydd som är en prisvärd och annorlunda produkt, dessutom syftar den till hälsa och motion.

Läs mer»

loading.gif

Golf

Ett av våra större huvudområden är Golf som alltjämt är en av de mer populära sport och motionsformerna bland såväl yngre som de äldre utövarna. Här finner du bland annat bollar från de ledande tillverkarna Callaway, Titleist, Taylor Made och Nike, för att nämna några. Vidare finns Golftillbehör, som kan vara bra att komplettera till företagsgolfen.

Läs mer»

loading.gif

Miljö

Ett område som kommer att bli allt viktigare i framtiden är Miljö. Vi tror att Ni liksom vi värnar om vårt klimat och därför allt oftare kommer att välja reklamprodukter som är klimatsmarta, återvinningsbara eller tillverkade på ett sådant sätt så att de inte sliter på vår miljö. Titta gärna på våra USB-minnen i trä eller våra Solcellsdrivna produkter.

 

Läs mer»

loading.gif

Kontor

De flesta av oss arbetar i någon form av kontorsmiljö varför vi valt Kontor som ett av våra huvudområden. Här hittar du exempelvis Skrivbordstillbehör, Räknare, Musmattor, Block och Konferensmappar. Vidare har vi valt att presentera vårt Reklamgodis samt en produkt som i fråga om visuellt budskap är svårslagen nämligen, Paraplyet.

 

Läs mer»

loading.gif

Pennor

En mycket vanlig och populär reklamprodukt är Pennor. Vi har valt att dela upp dessa i underområden såsom, Märkespennor, Metallpennor, Stiftpennor, Kampanjpennor och Profilpennor för att nämna några. Ska man välja en väldigt gångbar reklamprodukt för sin verksamhet, är Reklampennor en stark rekommendation.

 

Läs mer»

loading.gif

Express

Fast att många företag är välorganiserade inträffar ibland det oväntade och man behöver en reklamprodukt väldigt fort. Just detta behovet har lett till ett huvudområde, nämligen Express. Här finns de produkter som relativt snabbt kan tas fram. Har du handlat varan hos oss tidigare och enbart ska nybeställa, kan det också gå ganska fort att ordna fram

 

Läs mer»

loading.gif

Lekfullt

Många företag väljer att ta fram reklamgåvor riktade till de vi håller av mest, våra barn och barnbarn. Andra väljer helt enkelt en rolig reklamprodukt för att på så sätt försäkra sig om att deras mottagare får en trevlig upplevelse. Oavsett syftet, så har vi en ökande försäljning i denna kategori av reklamprodukter, du hittar dem under rubriken Lekfullt!

Läs mer»

loading.gif

USB-minnen

En produkt som funnits med ganska länge och som stadigt ökar, förmodligen därför att vi vant oss vid att alltid ha ett nära tillhands. Den senaste generationen USB-minnen har blivit mindre till formatet, Minimal, men lika stora eller större i sin minneskapacitet. En annan tydlig trend är att likna minnnet vid ett smycke, Jewellery, att bära i en halskedja.

Läs mer»

 

Samtliga priser presenteras exklusive moms om inget annat anges.
Priser och specifikationer kan ändras utan förbehåll.

IdeasOnLine är en kreativ leverantör av profilkläder, presentreklam och företagsgåvor.
Copyright © 2019 IdeasOnLine. Alla rättigheter förbehålls.

Dela |

valid-rss-rogers.png feed-icon-28x28.png